Hijama Course in Dutch

Kurs Hakkında

Wij zijn de eerste van 's werelds meest ervaren Hijama en Leech Training Institution in Nederland. Wereldmerk in Hijama Education

We organiseren elke maand hijama-training in 60+ steden in 17 landen over de hele wereld. Waar u ook bent in Nederland of waar ook ter wereld, wij kunnen cursusprogramma's voor u op maat maken. Met ons team van experts en artsen in Turkse, Duitse, Engelse, Vlaamse of Arabische talen, garanderen wij u de beste cursus in hijama.

Onze oprichter Dr./N Süleyman Gök is voorzitter van de Hacamat Association en auteur van 's werelds best verkopende boek van hijama.

U kunt al uw vragen stellen aan de landvertegenwoordigers op de contactpagina. Wereldwijd whats app nummer +90 532 318 44 37 (Turks, Arabisch, Engels)

Kursa Katılınca Nelere Sahip Olursunuz ?
 • Deelnamecertificaat Hijama en bloedzuiger in 7 talen.

  Zowel bloedzuiger als bloedzuiger 2 afzonderlijke training 2 afzonderlijke documenten. Turks - Engels, Duits Engels, Duits Turks, Nederlands Turks of Russisch U kunt een van de documenten kiezen die zijn opgesteld in de Turkse taal.

 • Praktische training

  Elke student oefent individuele patiënten uit onder toezicht van een gespecialiseerde arts of verpleegkundige.

 • Hijama boek cadeau

  'S Werelds best verkochte hacamat-boek (Dr./N Süleyman Gök) als een geschenk. 50 € waard. 300 pagina's. Stap voor stap hacamatconstructie. (Turks, Engels, Duits)

 • Dr./N Süleyman Gök heeft een certificaat van deelname ondertekend.

  'S Werelds best verkopende hijama-boekauteur,' s werelds meest ervaren hijama-expert, die in meer dan 60 steden in 17 landen heeft getraind, en de oprichter van het Institute of Hijama Sulayman Gok, ondertekend door Legislature en Leech.

 • Cadeau in hijama-punten-poster.

  50x35 cm Cadeau in hijama-punten-poster.

Kurs İçeriği

Wat is hijama?, Hoe te profiteren, stap voor stap de constructie van de theoretische verklaring van hijama.
Alle deelnemers hebben individuele levende patiënten onder toezicht van een gespecialiseerde arts of een hijama-specialist.
Toepassing van bloedzuiger stap voor stap. Dingen om te weten bij het aanbrengen van bloedzuigers. Leech indicaties. Leech complicaties.
De grootste fouten gemaakt tijdens hijama en bloedzuiger applicatie.

Dosyalar

Sertifikalar

Hijama Therapy Certificate Dutch + English

Signed by Dr./N Suleyman GOK (Heilpraktiker) and Med. Dr. Mete OZTURK (Phd)

Leech Therapy Certificate Dutch + English

Signed by Dr./N Suleyman GOK (Heilpraktiker) and Med. Dr. Mete OZTURK (Phd)

Disase Diagnosis Certificate English + Turkish

Signed by Dr./N Suleyman GOK (Heilpraktiker) and Med. Dr. Mete OZTURK (Phd)

Türkçe İngilizce Hacamat Kursu Belgesi

Süleyman Gök ve Uzm. Dr. Mete ÖZTÜRK imzalı

Türkçe İngilizce Hacamat Kursu Belgesi

Süleyman Gök ve Uzm. Dr. Mete ÖZTÜRK imzalı

Hijama Therapy Certificate Arabic + English

Signed by Dr./N Suleyman GOK (Heilpraktiker) and Med. Dr. Mete OZTURK (Phd)

Vajinal Leech Therapy Certificate in German + Turkish

Signed by Suleyman Gok and Jinecolog Dr. Meryem KELES Phd.

Türkçe İngilizce Akupunktur Kursu Belgesi

Süleyman Gök ve Uzm. Dr. Mete ÖZTÜRK imzalı

Sıkça Sorulan Sorular

Normale cursusduur is 1 dag. En 1 dag is genoeg voor iemand die basis hijama en medische bacground heeft. Iedereen die een xourse-duur aanvraagt, kan met 2 dagen, 3 dagen of zelfs een week worden verlengd.
Iedereen die minder dan 50 meer dan 16 personen heeft, kan de cursus volgen. Er zijn geen speciale eisen, behalve voor Turken die in Turkije wonen. Ze moeten minimaal 2 jaar een medische graad of opleiding hebben genoten.
Ja, zeker dat kan. Let op: onze training is slechts een dag soms twee dagen en in een dag of tweedaagse cursus geven we geen anatomie, fizyologie of patalogie. We onderwijzen alleen het geheim van hijama voor tjose, die al medicatie heeft en weinig medische achtergrond heeft.
Online training is beschikbaar, bel of schrijf +90 532 318 44 37 naar Whats App
We hebben hijama-trainers in 21+ landen en 80+ steden over de hele wereld. Als u geen cursus ziet in het land waar u woont, verzamel dan 5+ mensen en wij sturen een trainer in uw land en naar uw stad. Zelfs onze oprichter en ook het best verkopende hijama-boek van Mr. Suleyman Gok kan zelfs naar je toe komen als trainer. Vul het aanvraagformulier in of bel met WhatsApp naar ons centrum +90 532 318 44 37

Yorum Yap

WhatsApp